Daniel Riera guanya el Premi a la Moda Felicidad Duce

Dissenyadors
26 maig 2014 - 00:00
El fotògraf Daniel Riera obté el Premi a la Moda Felicidad Duce

L'Escola Superior de Disseny Felicidad Duce Barcelona- LCI Barcelona ha atorgat, en la seva 14a edició, el Premi a la Moda Felicidad Duce al fotògraf Daniel Riera. El guardó ha volgut distingir la seva trajectòria com a referent al món de la fotografia de moda amb diverses publicacions a revistes nacionals i internacionals. El lliurament d’aquesta distinció ha tingut lloc dins dels actes de l’esdeveniment FDModa Fashion Event 2014 que enguany celebra la seva tercera edició consolidant-se com una iniciativa de moda anual organitzada pels integrants de l’escola.

 

Originari d’Olot, el treball de Daniel Riera és transgressor i arriscat. Les seves fotografies són considerades obres d’art i han estat publicades a revistes com Fantastic Man, The Gentlewoman, Kid's Wear, Vanity Fair, Vogue, G.Q., Hercules, Stiletto, Butt, Fanzine 137, Candy, Butt, A Perfect Magazine, View Of The Times, Monocle, A.D., Velvet, B-Guided i El País Semanal, entre d’altres. Riera també ha realitzat nombroses exposicions i ha realitzat projectes per a clients com Pedro García, Loewe, Cos, Adidas, Tous, Tommy Hilfiger, Stefanel, Air France, Oysho, Pull&Bear, Women' Secret, Hoss Intropia, Gemma i Lladró.

 

Recordem que l’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce- LCI Barcelona va crear aquest premi en honor a la seva fundadora Felicidad Duce. En anteriors edicions aquesta distinció ha recaigut en altres personalitats de la indústria de la moda com Diane Pernet, Aitor Throup, Rosa Clarà,  Manolo Blahnik, Puig, Santa Eulàlia, Andrés Sardà, Adolfo Domínguez, Persuade, Neo 2, Victorio y Lucchino, Jordi Labanda  i Josep Font.