Desfilada de dissenyadors 080 a The Shopping Night Barcelona

Dissenyadors
27 nov. 2013 - 00:00
Desfilada Juan Pedro López. Col·lecció primavera-estiu 2014

El 080 Barcelona Fashion participa per primera vegada en la nova edició de l’esdeveniment The Shopping Night Barcelona amb una desfilada de moda singular format per cinc dissenyadors habituals a la passarel·la catalana. Així sota el paraigües d’aquesta plataforma del disseny català, els creadors Celia Vela, Juan Pedro López, Zazo&Brull, Brain&Beast i Selim de Somavilla presentaran una selecció de les peces de roba més representatives de cada firma.

 

Desfilada Brain&Beast. Col·lecció primavera- estiu 2014

 

La desfilada especial, que compta amb la col·laboració de les agències Elite Model Management i Francina Models, tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 23h, a l’espai anomenat ‘Prêt-à-Danser’ ubicay al Passeig de Gràcia, entre Gran Via i Casp.

 

Desfilada Zazo&Brull. Col·lecció primavera-estiu 2014

 

L’objectiu d’aquesta col·laboració és presentar als ciutadans una mostra representativa del 080 Barcelona Fashion, principal plataforma d’internacionalització de la moda catalana en un entorn d’activitats relacionades en l’àmbit del disseny, la cultura i les compres que organitza cada any The Shopping Night Barcelona. Recordem que és una iniciativa d’Amperson Consulting promoguda per l’associació ‘Amics del Passeig de Gràcia’ amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
 

Desfilada Selim de Somavilla. Col·lecció primavera- estiu 2014