Desigual debutarà a Nova York

Dissenyadors
25 jul. 2013 - 00:00
Desfilada Desigual. 12a edició 080 Barcelona Fashion

Desigual desfilarà per primera vegada en la pròxima edició de la Setmana de la Moda de Nova York que se celebrarà al setembre. El debut coincidirà amb l'obertura d'una nova botiga a la Cinquena Avinguda de Nova York.

 

Els nous dissenys de la seva col·lecció "SS'2014 'For Everybody Sex Fun & Love" es presentaran al Lincoln Center el proper 5 de setembre. La firma catalana assegura que serà la primera marca europea a mostrar la seva aposta per  la primavera-estiu en aquesta nova edició de la passarel·la novaiorquesa.

 

En la passada edició del 080 Barcelona Fashion, Desigual ja va mostrar un avançament de la col·lecció que presentarà a la ciutat dels gratacels i que inclourà les peces "sofisticades" que el dissenyador francès Christian Lacroix ha creat expressament per a la marca. A més, el debut en aquest gran aparador mundial de l'alta costura coincidirà amb l'obertura d'una nova botiga a l'exclusiva Cinquena Avinguda amb la qual la marca "consolida la presència i l'expansió en el mercat americà".

 

Als Estats Units, la firma compta ja amb diverses botigues en els grans magatzems Bloomingdale s, 14 botigues pròpies i més de 1.200 punts de venda a tot el país.

 

Desigual no és l'única firma espanyola que ha decidit fer el salt a la Fashion Week, ja que en la passada edició de febrer va debutar DelPozo de la mà del seu director artístic, Josep Font, mentre que Custo Barcelona ha desfilat per trenta-tresena vegada en aquesta gran cita internacional i repetirà en setembre.