Desigual projecta la seva botiga més gran del món a Barcelona

Dissenyadors
13 maig 2014 - 00:00
Desigual projecta la seva botiga més gran del món a Barcelona
Barcelona acollirà a finals d'any la botiga més gran de Desigual. Situat a la cèntrica plaça de Catalunya -al local annex d'Apple Store-, el nou espai comptarà amb una superfície total superior als 3.000m2 distribuïts en tres plantes i albergarà totes les categories de producte que són WOMAN, MAN, KIDS, ACCESORIES, SHOES, LIVING, SPORT i BEAUTY, així com els dissenys realitzats en col·laboració amb el dissenyador francès Monsieur C. Lacroix i la col·lecció Desigual inspired by Cirque Du Soleil.

 

Les obres de l'establiment s'iniciaran durant el mes d'octubre i generaran uns 50 nous llocs de treball. En una primera fase s'habilitaran 2.000m2 i el 2016 s'ampliarà amb 1.000m2 més. La firma catalana preveu inaugurar la nova flagship a finals de 2014.

 

Desigual segueix apostant pel mercat espanyol, que continua sent prioritari per a la firma catalana. De fet, representa més del 20% sobre el total de vendes amb un total de 95 botigues pròpies i més de 3.500 punts de venda a l’Estat espanyol. Durant aquest any, la companyia té prevista l'obertura de 20 noves botigues repartides en ciutats com Madrid, Barcelona i Tarragona, entre d'altres.