Desigual tanca la segona jornada de la passarel·la catalana

Dissenyadors
29 gen. 2014 - 00:00
Desfilada Desigual. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015

La firma Desigual ha tancat la segona jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion de la mà de la top model  Irina Shayk que ha desfilat en exclusiva per a la colorista firma. La nova col·llecció "Why?", tardor-hivern 2014-2015 representa la proposta "més valent i reflexiva" creada per la marca.

 

Jornada intensiva de disseny català

 

Brian & Beast, guanyadors de l'anterior edició, han obert la passarel·la de la tarda amb la col·lecció "Romantik", VII part del seu "Décalogue" que han vingut presentant en les anteriors edicions de la passarel·lla. Totalment coherents amb el seu estil i particular univers , els dissenyadors Ángel Vilda , Verónica Raposo i César Olivar (Brain & Beast) han presentat unes propostes molt coloristes , amb els mostassa , blancs , índics i vermells com colors preferits, i estampats de ratlles , tant horitzontals com verticals , i animal prints. Siluetes " esconstruïdes", tant per a home com per a dona, que els dissenyadors aconsegueixen gràcies a la superposició de peces , asimetries , volants , pinces , obertures insospitades i l'ús de teixits i materials amb cos com el feltre o la llana cuita.

 

Desfilada Brain&Beast. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015

 

La dissenyadora Sita Murt ha pres el relleu a la passarel·la per presentar la seva col·lecció "Pur". Un títol que resumeix l'essència de les propostes de Murt per a la seva reentrée al 080. La creadora ha presentat una dona senzilla però alhora sofisticada i elegant , amb propostes delicades que busquen la puresa de colors : cru , vermell ponsètia, blau prussiana , gris gel i negre -poques vegades combinats - i de formes amb acabats perfectes i estructurats.

 

Al matí, les desfilades de Krizia Robustella i Selim de Somevilla han obert la segona jornada del 080 Barcelona Fashion també han presentat aquest matí les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2014-2015, Natalie Capell i Manuel Bolaño.

 

Desfilada Sita Murt. Col·lecció tardor-hivern 2014-2015