Desigual tanca la segona jornada del 080

Dissenyadors
10 jul. 2013 - 00:00
Desfilada Desigual. 12a edició 080 Barcelona Fashion

Desigual ha tancat la segona jornada de la passarel·la del 080 Barcelona Fashion amb la seva col·lecció "For Everybody", una proposta estiuenca i tropical pensada per a totes les dones del món. La marca ha presentat en exclusiva a la top del Brasil, Adriana Lima que ha estat la estrella indiscutible de la desfilada. "For Everybody" és la proposta per a la temporada primavera-estiu 2014 i segueix l'estil lluminós, divertit i ple de color de la firma catalana.

 

Selim de Somavilla i Maite Albéniz, noves incorporacions

L'encarregada d'obrir la segona jornada del 0080 Barcelona Fashion ha estat la dissenyadora Krizia Robustella amb una col · lecció autodefinida com ‘Bananas is My Business’ inspirada en l'excèntrica i colorista Carmen Miranda. La proposta creativa pren com a referència les peces esportives de les últimes dècades per a crear un univers propi en què la comoditat seu fon amb el luxe.

 

Per la seva banda, el dissenyador català Selim de Somavilla, ha presentat "Three Thousand Words", una proposta on el quadre és, en la majoria dels looks, el punt de partida de tota la col·lecció. Apareix l'estampat tropical com un element important en moltes de les peces, i a partir d'aquest sorgeixen tots els colors com el groc llima o el blau Klein que intensifiquen les peces.

 

Maite Albéniz ha donat continuïtat a les desfilades de la jornada del matí del 080 amb la col·lecció masculina "Àngel". Una proposta atrevida que vesteix l'home amb tons irisats i els daurats inspirats en els estels Ray Charles i Mick Jagger.

 

Per la seva banda, la dissenyadora Laia Roca de la marca Who ha presentat ‘Slowdance’, que parteix de la fusió de l'home i la dona. Teixits fluids i colors dolços per ressaltar la feminitat i per a l'home teixits amb cos i rigidesa. De la seva banda, la barcelonina Laura Figueres, de la signatura Sur, ha presentat ‘Sforza Collection’, una col·lecció que s'inspira en la llum, el clima, i ens transmet els estats d'ànim de la Costa Brava juntament amb la sofisticació urbana de Milà. Així s'han vist uns looks creats per barrejar i per combinar, per la platja i per a la ciutat.

A la tarda han presentat les seves propostes Manuel Bolaño amb ‘Bleu a français’, una col·lecció inspirada en l'adolescència i en la contradicció de l'amor. També el tàndem creatiu format per Xavier Zazo i Clara Brull amb ‘El Successor’, una proposta que es basa en la frase cèlebre de l'escriptor alemany Johann Wolfang von Goethe. "Tot aquell que aspira al poder, ja ha venut la seva ànima al diable". Amb aquest punt de partida, Zazo& Brullproposen una dona forta, poderosa, sofisticada i sexy, apostant per teixits com la seda, l'organdí, el otomà i el cotó per les transparències.

 

Finalment, Brain&Best, la marca dels dissenyadors Ángel Vilda, César Olivar i Verónica Raposo han presentat "Exòtica", una oda al viatge i a la interconnexió entre les persones i han tancat el calendari de dissenyadors de la jornada.

 

Desfilada Desigual. 12a edició 080 Barcelona Fashion