Desigual torna a desfilar a Nova York

Dissenyadors
13 febr. 2015 - 00:00

Si al 080 Barcelona Fashion, es va veure un avanç de la seva col·lecció tardor-hivern 2015-16 per a home, ahir la passarel·la de Nova York va ser el torn de la seva col·lecció per a dona Creating the new, dissenyada per Christian Lacroix. Una edició més, i ja en van quatre, Desigual va saltar a la plaça novaiorquesa per contagiar al món del seu optimisme sota el seu lema #lavidaésxula i en aquesta ocasió va confiar en la topmodel Behati Prinsloo per obrir una desfilada que va ser un homenatge al taller del dissenyador francès que, poc a poc, va intoduint el seu propi segell a la firma catalana.

 

D’aquí que aquesta col·lecció suposi un salt endavant en l’evolució de l’estil Desigual. Influïts per l’elegància fosca del creador francès, sobre la passarel·la es van veure dissenys més madurs i personals en una proposta “artie” en paraules de Manel Jadraque, conseller delegat de la firma, que es basa en pintures i tapissos moderns per barrejar art i moda “amb una actitud divertida”. Com es va veure a Barcelona, també hi va haver lloc per estampats ètnics, tan característics de la casa, així com pel binomi blanc i negre amb què es van estampar ponxos que es converteixen en vestits. Els teixits també es van mostrar més sofisticats com el vellut trenat a l’igual que els volums, com l’heterodoxe abric en forma d’ou que va obrir la desfilada.

 

Liderades per Prinsloo, les models, entre què hi havia l’actual imatge de la firma Winne Harlow –que pateix de vitiligen, una malaltia de la pell que causa visibles taques- van lluir somriures i simpatia sobre la passarel·la al ritme de Churches, Disclosure i Beginners mentre repartien petons i picades d’ull al públic. L’atmosfera va contagiar de bon humor els assistents entre què es trobaven, a primera fila, famoses com l’actriu Katie Holmes, it-girls com Langley Hemingway i Harley Viera Newton així com la topmodel Adriana Lima, qui va protagonitzar la desfilada de Desigual el setembre passat. Un front-row de luxe per a una col·lecció amb la qual Desigual es consolida com una de les marques catalanes de major projecció internacional.