Disseny català al servei dels nuvis

Dissenyadors
20 set. 2013 - 00:00
L'equip d'organitzadors i dissenyadors del nou esdeveniment Wedding Collections 2014

Barcelona es perfila com la capital mundial de la moda nupcial gràcies als múltiples esdeveniments, desfilades (Barcelona Bridal Week, Passarel·la Gaudí Núvies...), organitzacions i dissenyadors que coexisteixen en el territori i que mantenen el sector en efervescència.

 

A tota aquesta oferta ara se li afegeix una nova iniciativa. Es tracta de Wedding Collections 2014, un nou esdeveniment organitzat per Wedding BCN i The Secret Showroom que apropa, sense intermediaris, les col·leccions dels principals dissenyadors catalans al client final: els nuvis. "És una experiència que reviu el luxe i l'exclusivitat de l'Alta Costura on es dóna a conèixer de primera mà les marques i els serveis de cadascuna de manera molt personal i directa" assegura Xesca de Vilallonga, organitzadora de l'esdeveniment.
 

Wedding Collections 2014

 

En total participen sis dissenyadors dedicats en exclusiva al disseny de moda nupcial i són Immculada García, Imma Clé, Jordi Anguera, Antoni Miró, Jesús Peiró i YolanCris. Aquests creadors dissenyen, produeixen i confeccionen cada peça artesanalment en tallers catalans a partir de teixits i materials de primera qualitat que acompanyen amb complements i accessoris cuidats al detall.

 

El concepte de Wedding Collections 2014 és senzill. Es tracta de sis desfilades exclusives de vestits nupcials de les col·leccions de l'any vinent, adreçades als nuvis interessats a adquirir vestits per a les seves futures celebracions . Les passarel·les són privades i s'accedeix a elles mitjançant invitació personalitzada, amb una capacitat màxima de 50 persones. Cada sessió s'organitza en l'exclusiu espai The Secret Showroom, situat a l'avinguda Diagonal, que es decorarà per a l'ocasió seguint l'estil del dissenyador i la nova col·lecció.

 

Wedding Collections 2014 

A Wedding Collections 2014 es busca la proximitat i l'atenció individualitzada. La dissenyadora Immaculada García assegura que "és una manera de compartir amb les núvies les seves inquietuds i dubtes, buscant solucions consensuades". I és que per molt tradicional que sigui el sector, les exigències dels futurs esposos han canviat respecte fa unes dècades. En aquest sentit, Jordi Anguera explica que els clients segueixen invertint en els vestits de casament però busquen proximitat amb la marca i el dissenyador adquirint un vestit que els representi". L'esdeveniment també és positiu per a les mateixes marques ja que en aquesta trobada es crea un "espai d'intercanvi de sinergies que enriqueix el sector" conclou el dissenyador .

 

La iniciativa Wedding Collections 2014 comença aquest dissabte 21 de setembre a The Secret Showroom (Avinguda Diagonal , 520 ) amb la desfilada d'Immaculada García i s'allargarà fins al 26 d'octubre amb l'exhibició de YolanCris.

 

Wedding Collections 2014. Foto: Veronica Hansen