Disseny català a la passarel·la de Nova York

Dissenyadors
6 febr. 2014 - 00:00
Desfilada Desigual a Nova York
La moda catalana torna a Nova York. Des d'avui fins al 13 de febrer se celebra la Setmana de la Moda de Nova York, en la qual es podran veure les col·leccions de tardor-hivern 2014/2015 de dissenyadors internacionals i de dues marques d'aquí: Desigual i Custo Barcelona.

 

Desigual presentarà la seva col·lecció 'Why?' I l'estrella principal serà Candice Swanepoel, un dels àngels de Victoria's Secret que desfilarà en exclusiva per a la marca. La firma catalana continua apostant per models internacionals com Irina Shayk, Adriana Lima o Bar Refaeli per amenitzar les seves peculiars desfilades on la moda es barreja amb el xou.

 

Candice Swanepoel


Custo Barcelona, un clàssic de la passarel·la novaiorquesa, tornarà a trepitjar la ciutat dels gratacels i desfilarà en l'espai Salon. La signatura de Custo Dalmau presentarà la col·lecció que ja va avançar en primícia per al 080 Barcelona Fashion el passat 29 de gener.

 

La passarel·la de Nova York també comptarà amb les desfilades del grup Cortefiel amb la seva ensenya Pedro del Hierro, amb Delpozo de la mà de Josep Font, i Maria K Fisherman que participarà en el marc de Made Fashion Week, un esdeveniment paral·lel a la passarel·la oficial.

 

Desfilada Custo Barcelona a Nova York