Dissenyadors del 080 participen al Rec.07

Dissenyadors
30 maig 2013 - 00:00
Un dels espais del Rec.0 Experimental Stores. Foto: Marc Vila

Els dissenyadors Miriam Ponsa, Josep Abril i Laia Roca de Who participen a la vuitena edició de l’esdeveniment Rec.0 Experimental Stores al barri industrial del Rec d’Igualada. Del 5 al 8 de juny, aquests creadors, vinculats al 080 Barcelona Fashion faran ventes d’especials d’estocs amb descomptes que van a partir del 60%.

 

Els dissenyadors se situaran a una de les antigues adoberies convertida en una singular pop up store gràcies a l’arquitecta Benedetta Tagliabue que enguany col·labora amb l’interiorisme de l’espai. També hi conviuran altres creadors de renom com Toni Francesc o Txell Miras, participants en altres edicions de la passarel·la catalana.

 

La vuitena edició del Rec.0 Experimental Stores aglutina un total de 50 marques de moda repartides en 30 pop up stores. És el cas per exemple de Custo Barcelona, TCN, Desigual o Mango que participa per primera vegada al Rec.07. Durant els quatre dies, la iniciativa aposta per la moda de les grans marques i els dissenyadors independents i també per la cultura gràcies a una agenda d’activitats (música, teatre i poesia) pensades per complementar les compres en un entorn industrial que recupera el valor històric del barri del Rec d’Igualada.
 

La pop up store de TCN de l'última edició del Rec.0 Experimental Stores. Foto: Marc Vila