El Born Centre Cultural acollirà la propera edició del 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
13 gen. 2014 - 00:00
El Born Centre Cultural acollirà la propera edició del 080 Barcelona Fashion

Del 27 al 31 de gener de 2014, el Born Centre Cultural acollirà la nova edició del 080 Barcelona Fashion, on es presentaran les propostes d'una trentena de dissenyadors i marques per a la temporada tardor -hivern 2014/2015.

 

El Departament d' Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com a instrument de promoció i internacionalització de la moda i el disseny, i punt de trobada del sector a Catalunya. Amb aquest objectiu, la passarel·la compta amb la participació de dissenyadors emergents i de marques consolidades de presència internacional, així com també d'empreses de l'Agrupació Catalana Tèxtil i Moda.

 

 

En aquesta tretzena edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, participaran més d'una trentena de dissenyadors i marques, que són (per ordre alfabètic) els següents: Albeniz, Aldo Martins, Bóboli, Brain & Beast, Celia Vela, Còndor, Custo Barcelona, Desigual, Escorpion, Georgina Vendrell, Josep Abril, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Mango, Manuel Bolaño, Manuel Cruzcastillo, Martinez Lierah, Miriam Ponsa, Natalie Capell, Naulover, Oscar León, Selim de Somavilla, Sita Murt, Ssic and Paul, Slazenger, TCN, Torras, Txell Miras, Punto Blanco, Yerse i Zazo & Brull.

 

Com en edicions anteriors, el 080 Barcelona Fashion comptarà amb un espai obert al públic en general, l'Open Area, que acollirà l'espai comercial del certamen de moda, amb una cinquantena de pop up stores de moda, calçat i complements.

 

D'altra banda, en el marc del 080 Barcelona Fashion, tindrà lloc la segona edició del Barcelona Fashion Summit, una jornada de referència en el negoci de la moda , que tindrà lloc el proper dia 29 gener 2014 a la Llotja de Mar de Barcelona.

 

 

El Born Centre Cultural : passarel·la d'excepció

L'elecció del recinte històric i cultural respon a la voluntat del 080 Barcelona Fashion de triar espais emblemàtics de la ciutat, i recórrer diferents districtes. En aquesta edició, s'ubica en un barri, el de la Ribera, que concentra un elevat nombre de botigues de moda, disseny i tendències. La passarel·la catalana ocuparà els diferents espais del recinte, motiu pel qual el centre cultural tancarà les seves portes al públic en general del 25 de gener a l'1 de febrer de 2014.