El cabaret inspira la col•lecció de festa de Natalie Capell

Dissenyadors
10 des. 2013 - 00:00
La dissenyadora Natalie Capell

La dissenyadora Natalie Capell presenta avui al Teatre Principal de Barcelona la seva nova col·lecció de 'Vestits de Nit i Festa 2014', en un espectacle teatral en format cabaret, amb actuacions de ball, música i cant.

 

Els cabarets van viure una edat d'or durant la Belle Époque, una època que Natalie Capell admira per la seva creativitat, optimisme i llibertat. És per això que sota aquest tema, es presenten les seves creacions en una singular performance amb 19 personatges. Vestits, jaquetes, abrics capes, foulards i camises que combinen tul, seda o vellut en un joc de transparències i contrastos matisats amb predomini de tons blaus, grisos i verds clars. Els seus personals treballs de brodat imprimeixen a cada peça el valor de joia.

 

Detall d'un dels dissenys de Natalie Capell

 

Natalie Capell persegueix crear una indumentària contemporània i alhora atemporal, que acompanyi cada dona en la seva particular manera de ser, procurant una presència única , més enllà de l'edat o la talla. Aquest any, la dissenyadora ha escollit el recuperat Teatre Principal de Barcelona, el més antic de la ciutat, com a escenari de la presentació atreta per la seva història. Els assistents són convidats a traçar un recorregut a través dels sentits en una atmosfera de somni, a manera de cabaret simbòlic.

 

Desfilada Natalie Capell. Col·lecció primavera-estiu 2014

 

Presentació col·lecció 'Vestits de Nit i Festa 2014’. Avui a les 19:30h al Teatre Principal de Barcelona (Les Rambles, 27).