El luxe versallesc de Katarina Grey sedueix Nova York

Dissenyadors
12 febr. 2013 - 00:00
Models de la desfilada de Katarina Grey a Nova York. Foto: Andy Kropa-AFP

Katarina Grey ha presentat a la Setmana de la Moda de Nova York "Opulència Decadent", la col·lecció nascuda del luxe del Palau de Versalles exhibida en primícia al 080 Barcelona Fashion. Aquesta desfilada representa la confirmació de la dissenyadora barcelonina de 25 anys al certamen. Katarina Grey ja va presentar al setembre, la seva primera col·lecció 'Number One' de manera paral·lela i simultània a la passarel·la novaiorquesa.
 

'Opulència decadent' va sorgir dels interiors del Palau de Versalles, de les motllures dels sostres i les parets o els daurats, que després s'integren "en forma de brodats i d'aplicacions en les peces "explica Katrin Garí -el seu veritable nom - a EFE. Tot això sobre "teixits molt rics i amb molt de cos per aconseguir volums", afegeix. A la nova col·lecció hi és present el color negre, les gases i les puntes en vestits llargs o conjunts de pantalons. També destaquen les notes daurades en aplicacions, plecs i brodats.
 

Després d'haver debutat al 080 Barcelona Fashion i ara a Nova York, la jove dissenyadora ha confessat a Efe el seu somni de desfilar a París.