El vídeo del 080 Barcelona Fashion a Colòmbia i l'Índia

Dissenyadors
3 des. 2013 - 00:00
El 080 Barcelona Fashion a Colòmbia i l'Índia

La moda catalana, sota el paraigües del 080 Barcelona Fashion, ha pujat aquesta tardor, un esglaó més en el procés d'internacionalització. En els mesos d'octubre i novembre, el sector s'ha promocionat a través de desfilades especials de marques i dissenyadors de la passarel·la catalana a Colòmbia i també recentment a l'Índia, fent així una primera incursió en el mercat asiàtic.

 

Aquestes dues missions empresarials , organitzades des del Govern de la Generalitat , a través del CCAM , es desenvolupen amb l'objectiu d'afavorir els intercanvis comercials entre els dos territoris i donar a conèixer el potencial de Catalunya en els àmbits del disseny i la producció tèxtil.

 

A continuació us mostrem un vídeo que resumeix en imatges els moments clau de les dues missions empresarials a Colòmbia i l'Índia. En el cas de Medellín , van desfilar els dissenyadors Cecilia de Rafael, Naulover, Roidal, TCN, Tuset & Riera, Veneno en la Piel i Yerse que van presentar les col·leccions per a la priamvera-estiu 2014. A Mumbai, es van presentar les peces més simbòliques de les marques de renom internacional: Custo Barcelona i Mango, i també dels dissenyadors: Brain&Beast i Justicia Ruano.