Els alumnes de FDModa distingits a la passarel•la xinesa

Dissenyadors
7 abr. 2014 - 00:00
Els alumnes premiats a la passarel·la xinesa

El concurs de joves talents internacionals, Hempel Award Xina International Young Fashion Designers Contest, que s’ha celebrat al país asiàtic fa uns dies, ha distingit en la seva XXII edició, tres joves promeses provinents de l'Escola Superior de Disseny Felicidad Duce Barcelona.

 

Els alumnes distingits han estat Jon Mikeo, que ha obtingut el Primer Premi i Talia Baker el Tercer Premi. Per últim, Jenny Baquero ha estat guardonada amb la distinció especial ‘Excellence Award’ que valora també el conjunt del treball presentat a la passarel·la xinesa. Aquests guardons suposen un pas més del reconeixement internacional dels futurs dissenyadors formats en escoles catalanes.

 

En aquesta edició del concurs han participat un total de 27 escoles i FDModa- LCI Barcelona ha estat l’únic centre, més enllà de les fronteres asiàtiques, que ha tingut tres alumnes finalistes seleccionats per a la final del concurs. El jurat l’han format professionals del sector procedents de diverses ciutats xineses així com Tòquio, Corea, París, Roma, Berlín, Moscou i Barcelona.

 

La desfilada dels joves talents del disseny va marcar l’inici de la passarel·la xinesa, finalitzada al març.