ELS NOUS DISSENYADORS DE LA 19ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
22 gen. 2017 - 00:00

Una edició més, el 080 Barcelona Fashion incorpora nous dissenyadors que s’estrenen a la passarel·la catalana, fent evident el suport que brinda la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i del 080, al talent emergent en el sector de la moda. En aquesta 19ª edició 4 nous noms presentaran les seves col·leccions per a la tardor-hivern 2017-18 al Teatre Nacional de Catalunya en el marc del certamen, a més de 3 firmes convidades que també debutaran a la passarel·la. La dissenyadora Pilar del Campo serà la primera el matí dei dimecres 1 de febrer, quan presentarà  “Reflexes”, una col·lecció de moda per a la dona inspirada en els miralls i la moda entesa com un reflex dels temps que vivim, i de la individualitat de les persones. 
.
Juntament amb ella, desfilarà un altre nouvingut a la passarel·la 080 Barcelona Fashion: Anel Yaos. Aquest creador andalús establert a Barcelona presentarà “Odaxelagnia”, una col·lecció de moda basada en aquesta parafília que consisteix que la pràctica de mossegar o ser mossegar durant la relació sexual provoca plaer. Així, inspirant-se en els efectes d’una mossegada a la pell, la col·lecció es tenyeix de blaus, morats, groc, verds i vermells, a més de presentar detalls trencadors com asimetries i desfilats que fan referència al costat salvatge de les persones.
.
El jove dissenyador ZE Garcia serà el següent a debutar a la passarel·la catalana com a creador convidat en aquesta 19ª edició. Dimecres a la tarda tancarà la jornada de desfilades amb “Dualisme”, la seva col·lecció de moda dona per a la primavera 2017 que es podrà comprar tot seguit després de la desfilada. José María Garcia González, el dissenyador darrera la marca, és un jove talent de la moda catalana ja que, després de graduar-se amb matrícula d’honor a l?Escola d’Arts i Tècniques de la Moda Universitat Ramon Llull, ha tingut una carrera meteòrica com a dissenyador i estilista. Amb el seu projecte ZE Garcia vol recuperar la moda elegant de dècades enrere i la cura en el procés de creació, ja que confecciona peces al seu taller, personalitzant-les a cada clienta per posar en valor la bellesa i atributs de cada dona.
.
Ja el dijous 2 de febrer, veurem el debut de la firma Aubergin, la marca de moda creada el 2014 per les dissenyadores Anna Uimonen i Nevean Holmes que aposta per un estil atemporal i personal en base a estampats de creació pròpia. A les 11 h del matí presentaran “Est”, la seva col·lecció per a la tardor-hivern 2017-18 que mira a l’Euorpa de l’Est d’inicis del segle XX i, concretament, s’inspira en l’obra del pintor Frantisek Kupka (1871-1957),, que constitueix un equlibri entre l’abstracció geomètrica i l’orgànica.
.
Tot seguit, en una desfilada conjunta, serà el torn de Daniel Rosa, format a l’escola LCI Barcelona. El jove dissenyador presentarà “Isolation”, la seva proposta per a la tardor-hivern 2017-18 que pren inspiració en la muntanya Mont Rainier i els seus paisatges extremament hostils. Finalment, divendres 3 de febrer debutarà també la firma de moda infantil Little Creative Factory, que pujarà a la passarel·la del 080 la seva col·lecció “We are the Dreamers”, una col·lecció que es tenyeix en colors suaus i que ens transporta als anys 20 del segle passat, incorporant teixits suaus i càlids per vestir els més menuts. Després d’ella, descobrirem la desfilada que ha preparat la firma de moda íntima ES Collection, que s’estrena a la passarel·la 080 el divendres al migdia. Amb la dissenyadora Carme Montforte al capdavant, ES Collection presentarà “Shade”, on dominen els tons foscos combinats amb metal·litzats i les peces íntimes són tan completes que poden saltar al carrer. Una firma que ha revolucionat el sector i promet fer el mateix a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.