ELS PREMIS DE LA 23ª EDICIÓ DE LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
25 gen. 2019 - 00:00

A la 23ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, l’organització reitera el seu compromís amb el talent, la creativitat i l’excel·lència i convoca una nova edició dels premis 080 a què se suma el Premi MODACC a les marques internacionals. El lliurament de premis tindrà lloc dijous 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau, després de quatre dies de desfilades per celebrar l’estat de la moda catalana actual.

D’una banda, el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya SEAT 080 al Disseny Emergent 080 té l’objectiu de donar suport a dissenyadors emergents perquè puguin donar peu al seu negoci de moda a nivell empresarial i logístic. Amb una dotació econòmica de 15.000 euros, compta amb la col·laboració de SEAT, i suposa un reconeixement també a nivell creatiu ja que una mostra de la col·lecció passa a formar part del fons del Museu Textil i de la Indumentària, amb la possibilitat d’esdevenir una peça exposada al museu. En aquesta edició d’hivern, opten a aquest premi: 113 MAISON, Aubergin, Jnorig, Killing Weekend, Agnés Sunyer, Z1 i Mans Concept Menswear.
 
D’altra banda, l’organització també vol reconèixer el talent de firmes consolidades i convoca una nova edició del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion. En aquesta edició d’hivern 2019 opten al premi: Teo & Leah, Rubén Galarreta, Brain&Beast, Pablo Erroz, Txell Miras, Oscarleon, Miriam Ponsa, Antonio Miro, Little Creative Factory i Lebor Gabala.
 
Finalment, en consonància amb la voluntat d’internacionalització de la passarel·la, també es lliura el Premi MODACC a les marques exportadores. Little Creative Factory, Lebor Gabala, Sita Murt, Escorpion Studio Barcelona i Lola Casademunt són les firmes aspirants a aquest reconeixement a la 23ª edició del 080 Barcelona Fashion.