Entrecosturas Ateliers presenta les col·leccions nupcials del 2015

Dissenyadors
19 set. 2014 - 00:00
Entrecosturas Ateliers 2015

La cita de tardor de la moda nupcial, Entrecosturas Ateliers ha donat el tret de sortida a una nova edició amb la presentació dels nous creadors que participaran enguany a la passarel·la dels dissenyadors catalans especialitzats en roba i complements de nuvis.

 

Així , els participants d'aquest any seran Immaculada García, Manu García, Piedad Rodríguez, Jordi Anguera, Carlo Pignateli, Jesús Peiró i Valerio Luna. Les passarel·les de les col·leccions 2015 de moda nupcial tindran lloc en els salons de The Secret Showroom de Barcelona (Diagonal, 520), cada dissabte a partir del 20 de setembre fins a l'1 de novembre.

 

L'esperit d’Entrecosturas Atelier és el d'apropar les passarel·les als clients finals en un ambient sofisticat que recorda els glamurosos ateliers parisencs. L'objectiu és el de donar a conèixer les noves col·lecions als nuvis fomentant un major contacte entre el dissenyador i les seves creacions.

 

A la roda de premsa de presentació, els dissenyadors participants han destacat el canvi d'hàbits dels clients i el temps d'antelació dels encàrrecs que es redueix respecte fa uns anys. També han remarcat l'auge de clients internacionals que es casen a Barcelona i que encarreguen els seus vestits de casament a firmes catalanes: des dels teixits fins a la confecció de les peces.