Entrevista Georgina Vendrell, menció especial del 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
10 març 2014 - 00:00

Georgina Vendrell ha començat l’any amb bon peu. La nova col·lecció ‘DUALISM’, amb la que es va presentar per segona vegada a la passada edició del 080 Barcelona Fashion, va enamorar el jurat que li va concedir la menció especial gràcies al seu disseny d’avantguarda, basat en l’experimentació de textures i materials, que no perd de vista la comercialitat. Funcionalitat i creativitat a parts iguals amb peces de roba que vesteixen homes pràctics i cosmopolites.

 

Ara, la dissenyadora barcelonina fa un pas més enllà i presenta una nova línia infantil per a nens de 4 a 10 anys “inspirada en els pares de la col·lecció DUALISM” assegura. Així, la nova proposta segueix el dogma que caracteritza el savoir faire de Georgina Vendrell: contrast de textures i teixits, combinacions color block, línies minimalistes i tonalitats fosques, amb predomini del negre, el verd i el blau marí. Una vintena de looks formaran la primera col·lecció infantil de la creadora que té clar que “amb el disseny de roba masculina s’hi sent molt còmoda”. 

 

Parlem amb la Georgina Vendrell de la nova col·lecció DUALISM per a homes i ara també per a nens així com altres projectes més immediats. La dissenyadora també mostra el seu agraïment a la distinció del jurat i a l’organització de la passarel·la catalana. Benvinguda de nou!

 

La dissenyadora Georgina Vendrell