Escorpion aterra a Irlanda, Corea i Estats Units

Dissenyadors
11 des. 2015 - 00:00

Escorpion impulsa la seva expansió internacional. La marca catalana fundada el 1929 inicia una nova etapa marcada per l’ampliació de capital que li permet encarar nous reptes. El primer, el mercat internacional, amb els ulls posats en tres països estratègics: Irlanda, Corea i Estats Units.
.
Serà a partir de pròxim febrer que Escorpion es comercialitzarà en els dos primers a través del canal multimarca. Als Estats Units, es distribuirà gràcies a la plataforma que MODACC disposa a Los Angeles, una iniciativa que fomenta la internacionalització de la moda catalana. De fet, Escorpion és una firma que ja té una forta presència a l’estranger gràcies a la bona acceptació a països com França, Portugal, Alemanya i Regne Unit.
.
A nivell intern, Escorpion també viurà canvis. Un dels més destacats és la creació d’una nova línia de gamma més alta basada en la col·lecció que presenta cada temporada a la passarel·la 080 Barcelona Fashion. L’estrena serà la pròxima primavera, quan es desvelaran els 25 models d’aquesta nova línia. Finalment, l’empresa catalana canviarà de seu a Igualada per instal·lar-se a l’històric barri del Rec, nucli textil d’abans i d’ara gràcies a esdeveniments com Rec Stores. A partir d’ara, serà escenari també d’aquest nou capítol d’Escorpion, un exemple més de la internacionalització actual de la moda calana, com Cóndor, BCN Brand, Naulover i Bóboli.