Exhibició del disseny català a Colòmbia

Dissenyadors
24 oct. 2013 - 00:00
Representants de la moda catalana a Medellín. En ordre d'aparició: Antoni Grau, Director General d'Indústria; Marian Muro, directora general de Turisme; Conseller d'Economia i Empresa, Felip Puig; la model colombiana Paula Andrea Betancourt i Miquel Rodriguez, gerent del CCAM

Medellín ha viscut una magnífica exhibició de la moda catalana amb les desfilades de la passarel·la 080 Barcelona Fashion que han tingut lloc al Jardí Botànic de la ciutat colombiana, concretament a El Patio de las Azaleas. En total, 7 firmes catalanes van mostrar ahir vespre, les seves noves col·leccions per a la temporada primavera-estiu 2014 davant de mig centenar de mitjans i professionals del sector. Aquesta acció promocional, és la primera que la passarel·la catalana organitza fora de la ciutat comtal i del territori, i s’emmarca en la missió empresarial que la Generalitat de Catalunya realitza aquesta setmana a Colòmbia.

 

La passarel·la 080 Barcelona Fashion a Medellín ha comptat amb l’apadrinament de l’exmodel  colombiana Paula Andrea Betancur, i la desfilada d’una trentena de models que han mostrat les peces de les marques participants: Cecilia de Rafael, Naulover, Roidal, TCN, Tuset &Riera, Veneno en la Piel i  Yerse.

 

En una jornada dedicada a la moda catalana, el Jardí Botànic també ha acollit un showroom professional de les empreses del Clúster Tèxtil Moda de Catalunya que també participen en la missió empresarial, amb les firmes de moda infantil Bóboli i Condor, i les marques Cris Zarel, Diktons, Escorpion, Messcalino i Smash.

 

Desfilades de Cecilia de Rafael, Roidal i Tuset&Riera

 

Medellín i la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Medellín s’identifica amb Barcelona pel seu caràcter cosmopolita i comercial. És per aquest motiu que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme del Departament d’Empresa i Ocupació, ha seleccionat la ciutat per aquesta primera acció promocional del 080 a l’exterior. El marc escollit, el Jardí Botànic, és una autèntica joia d’arquitectura botànica d’una extensió de 14 hectàrees. També funciona com a centre cultural i d’educació ambiental, amb més de 1.000 espècies vives i una important col·lecció d’orquídies.