Exhibició del talent català a la passarel•la de Nova York

Dissenyadors
9 set. 2013 - 00:00
Debut de Desigual a la passarel·la de Nova York

Desigual, Custo Barcelona i Delpozo, sota la direcció creativa de Josep Font, han sorprès a l'exigent públic novaiorquès durant la Setmana de la Moda de Nova York amb les seves noves col·leccions primavera-estiu 2014. Una edició més, la cèlebre passarel·la s'ha convertit en el millor aparador de la moda internacional i del talent d'aquí que no ha passat desapercebut.

 

L’explosió colorista de Desigual

 

La passarel·la de Nova York s'ha rendit al color i l’actitud desvergonyida de Desigual amb la seva col·lecció " For EveryBody. Sex , Fun & Love" . La marca ha debutat a Manhattan amb una divertida desfilada protagonitzada per les it-girls Tali Lennox i Amber Le Bon que han mostrat una acurada selecció de la Línia L. creada pel prestigiós dissenyador Christian Lacroix, així com de les peces més representatives de la col·lecció principal .
El protagonista en la nova proposta de Desigual és el color , potenciant els més vius i atrevits i deixant de banda els tons més pastís. També les boles Calidoscopi, marca de la casa, que es mostren més preciosistes i sofisticades. A la nova col·lecció abunden els vestits lleugers i vaporosos, l'animal print i les flors, reines indiscutibles d'una part de la proposta estiuenca més romàntica i bohèmia , amb vestits llargs amb molta caiguda i jaquetes lleugeres de Jacquard.

 

D'altra banda, la Línia L. creada per Monsieur C. Lacroix evoca un estiu tricolor depurat amb una gamma de color que abasta des del clàssic blanc i negre en vestits, abrics o samarretes amb estampats gràfics pop art i jocs de blocs en contrastos, fins als colors primaris, amb tocs d'encaixos i caixmirs.

 

La desfilada coincideix amb l'obertura d'una nova botiga de la marca a la ciutat , en aquest cas, a l'emblemàtica 5a Avinguda, que ve a ser un important pas més en l'expansió de Desigual als Estats Units.

 

Desfilada Custo Barcelona. Col·lecció SS14. Passarel·la de Nova York

 

Custo Barcelona, des de 1996 a Nova York

 

Custo Barcelona ha presentat a Manhattan una de les seves col·leccions més elaborades i de gran sofisticació artesanal des del seu debut el 1996. La firma aposta pel patchwork i l'ús del nacrat i els colors brillants sense abandonar els estampats geomètrics característics de la marca de Custo Dalmau . La nova col·lecció comença inspirant-se en les tribus indígenes amb elaborats Jacquards per desembocar en looks més contemporanis , plens de fantasia . Vestits coloristes, amplis abrics i diverses propostes de shorts i caçadores estampades amb els grafismes tradició Custo Barcelona.

 

L’univers creatiu de Josep Font a Delpozo

 

Josep Font ha creat per Delpozo una proposta de culte inspirada en les pintures de Corot. En la seva segona aparició en la passarel·la de Nova York , el dissenyador barceloní ha elaborat una col·lecció primavera -estiu 2014 inspirada en la natura, omnipresent en la seva obra. Teixits volàtils, ràfies de lli, jocs de volums impossibles, mirinyacs i un prodigiós treball de patronatge i artesania. En aquesta nova proposta , Josep Font ha jugat amb els crus i els malves contrastant els estampats florals fluor i amb els brodats. Una explosió de creativitat i sensibilitat del dissenyador que ha emocionat l'exigent societat de la Gran Poma.

 

Desfilada DelPozo de Josep Font. Col·lecció SS14. Passarel·la Nova York

 

La Setmana de la Moda de Nova York se celebra fins al 12 de setembre a Lincoln Center.