Explosió creativa en la primera Wedding Collections 2014

Dissenyadors
10 oct. 2013 - 00:00
Wedding Collections 2014. Foto: The Fotoshop

El nou esdeveniment Wedding Collections 2014, que se celebra a Barcelona durant l’octubre, arriba a l'equador de desfilades amb les més interessants propostes del disseny de moda nupcial catalana. Fins ara s'han exhibit a l’espai The Secret Showroom, les noves col·leccions d'Inmaculada García, Imma Clé i Jordi Anguera. Aquesta iniciativa pretén reviure una experiència de luxe i exclusivitat amb passarel·les dedicades als clients finals: els nuvis.

 

Inmaculada García

Inmaculada García ha obert el cartell de les passarel·les Wedding Collections 2014 amb la seva proposta 'Savanna tales’, que trasllada la núvia al continent africà de principis del segle XX . La col·lecció es divideix en tres línies que inclou vestits voluminosos, dissenys plens de brodats i detalls romàntics i, vestits amb siluetes més atípiques però igual d'elegants. Els complements d'estètica vintage com pameles, guants o fermalls juguen un paper destacat en la núvia d'Inmaculada García.

 

Wedding Collections 2014: Inmaculada Garcia. Foto: Verónica Hansen

 

Imma Clé

La dissenyadora Imma Rodríguez ha presentat en primícia una nova col·lecció de Boudoir per vestir també,des de dins, a les núvies en el seu dia més especial. Una llenceria elegant i subtil que encaixa a la perfecció amb cada vestit que segueix a la perfecció l'estil de la marca Imma Clé. Aquesta nova temporada, la dissenyadora segueix apostant per les transparències, els brodats, algun toc de pedreria i tul per a una núvia romàntica i delicada amb esperit retro. Destaquen també algunes pinzellades de color (blaus i roses) en complements com guants o cinturons que trenquen l'hegemonia del blanc .

 

En la nova proposta d'Imma Clé no falten les corones de flors o els vels que posen la cirereta a una núvia de somni.

 

Wedding Collections 2014: ImmaClé. Foto: 274 km
 

Jordi Anguera

El dissenyador Jordi Anguera ha presentat una col·lecció 2014 elegant per a núvies amb personalitat. En la nova proposta es troben vestits de talls romàntics amb faldilles voluminoses i majoritàriament amb tul. També s'han vist algunes siluetes de tipus impero amb afavoridors escots de paraula d'honor i detalls en color maquillatge i daurat . El més vistós de la desfilada ha estat un vestit desmuntable a capes ideal per a les núvies que volen canviar de silueta durant el banquet sense necessitat de desvestir-se .

 

Completa la col·lecció els accessoris com collarets  diademes i toquilles que emmarquen el look dels dissenys de Jordi Anguera.

 

Wedding Collections 2014: Jordi Anguera. Foto: Fotoshop

 
Les properes tres setmanes desfilaran Antonio Miró, Jesús Peiró i YolanCris que posaran el punt i final a l'esdeveniment Wedding Collections 2014.