FASHION.CAT obre botiga a Girona

Dissenyadors
20 des. 2013 - 00:00
FASHION.CAT obre botiga a Girona
El projecte de moda i artesania catalana FASHION.CAT, liderat per Marta Vila i Jaume Comenge, obre la seva primera botiga a Girona. El nou espai, situat al centre històric de la ciutat acollirà peces de roba de diversos dissenyadors catalans, molts d’ells emparats dins del segell 080 Barcelona Fashion.

 

La inauguració tindrà lloc aquesta tarda a les 18h al carrer Ballesteries número 38 i comptarà amb la participació de la il·lustradora Lara Costafreda, que realitzarà diferents murals a la botiga, els poetes Laia Claver i Ramon Bartrina i la música que correra a càrrec dels igualadins Afolkalyptica.

 

La nova botiga s’emmarca en un projecte de moda i artesania on hi tenen cabuda els dissenyadors ja consagrats com Miriam Ponsa, Josep Abril, Txell Miras, Who, Brain&Best, Andrea Ayala Closa, els bolsos de Musa Bajo el Árbol, el calçat de Deux Souliers, dissenyadors que desfilen habitualment a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, així com pretén descobrir nous talents emergents com són el Xavi Grados, Costalamel, Verònica Blàzquez, Bras, entre d’altres. També compta amb les joies d’en Marc Monzó, Júlia Vila i Roser Martínez, les serigrafies de la Lídia Moreno i en José Antonio Soria, i les ceràmiques de l’Elisenda Nicoloau.

 

Fusió de la moda amb l’art. El projecte Fashion.cat està vinculat al d’Arts.cat i ambdós pretenen unir esforços per tal de promoure la moda i l’artesania catalana, obrir nous camps i punts de venda als dissenyadors amb pocs recursos i entrellaçar projectes de diferents disciplines artístiques.

 

La primera botiga FASHION.CAT a Girona

 
Sobre els impulsors de Fashion.cat

 

Els impulsors del projecte són el músic Jaume Comenge i la pintora i pianista Marta Vila. Comenge treballa habitualment en la música i els vídeos de la dissenyadora Miriam Ponsa, i també ha col·laborat amb l’Andrea Ayala Closa. Per la seva banda, Vila és reconeguda en el món de la pintura per la sèrie “Confidències” que va realitzar conjuntament amb la també pintora Sílvia Colomina.