Felgar obre la setena botiga a Barcelona

Dissenyadors
8 nov. 2013 - 00:00
Inauguració de la setena botiga de Felgar

L’empresa catalana Felgar ha inaugurat la seva setena botiga a Barcelona davant de mig miler de persones que han presenciat un nou pas en el creixement d’aquest tradicional negoci barceloní, propietat de la família Pavía Garcés. El nou espai, ubicat al bell mig de l’Eixample, al número 224 del carrer Roselló, ofereix roba i complements de qualitat de primeres marques internacionals, catalanes i també dissenys propis.

 

Actualment, aquesta petita cadena de botigues de moda esdevé un dels referents més importants de negoci familiar de Barcelona i continua amb l’esperit de renovació i adaptació, que ha caracteritzat la seva trajectòria, en un mercat constantment en moviment. “La moda canvia però l’esperit de Felgar perdura” assegura la Felicitas Garcés, fundadora d’aquesta empresa catalana que compta amb 70 anys d’història i que es nodreix del treball de les segones i les terceres generacions que mantenen vigent el negoci amb productes que satisfan les actuals demandes i necessitats dels consumidors.

 

Felgar representa la visió de negoci, la capacitat de reacció als nous temps i la destresa i sensibilitat per la moda d’una família que abandera un negoci exemplar de bones pràctiques empresarials.

 

Els fundadors i l'equip de treball de l'empresa Felgar