Felicidad Duce impulsa noves conferències de moda

Dissenyadors
11 nov. 2014 - 00:00

L’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce impulsa aquest mes diverses activitats relacionades amb les múltiples vessants de la moda així com les possibles sortides laborals més enllà de l’ofici de dissenyador. El centre educatiu, vinculat amb el 080 Barcelona Fashion, ofereix així, una agenda que complementa els estudis de disseny i està oberta a tots els alumnes i professionals del sector.

 

La primera conferència la imparteix la il·lustradora Lara Costafreda. Amb només 26 anys, aquesta artista de Lleida ha aconseguit dibuixar en campanyes per a grans marques a nivell mundial com Cartier, Carolina Herrera, Marie Claire, Chanel o Fendi entre d’altres. L’últim projecte de la Lara és una col·lecció de ceràmica il·lustrada produïda a Barcelona. La conferència tindrà lloc dimarts 11 de novembre a les 18h.

 

Més enllà de la creació de moda hi ha l’habilitat de saber escollir la roba i els complements que millor s’ajusten a la personalitat de cadascú. Per descobrir algunes estratègies infalibles, l’estilista Montse Guals proposa una xerrada per treure’s partit d’un mateix i encertar així millor amb les compres. La conferència tindrà lloc divendres 14 de novembre a les 17h.

 

Per últim, l’estilista i director d’art Óscar de la Visitación oferirà el proper dimecres 26 de novembre una conferència titulada “Els ballets russos i la creació d’un estil de moda”. La cita serà a les 18h.