Gratacós obrirà al desembre un nou espai adaptat al sector tèxtil actual

Dissenyadors
26 nov. 2014 - 00:00

L'empresa especialitzada en el negoci del teixit, Gratacós complirà 75 anys el proper any. Conscients d'aquesta data, el comitè directiu de la firma ha reforçat la seva estratègia per tal d'adaptar-se a les noves necessitats de mercat i dels seus clients. Per això, a finals de desembre, substituirà la botiga de Passeig de Gràcia nº 110 per un nou espai a Barcelona que fusionarà un showroom internacional, venda al detall i major, exposicions, workshops i un espai a nous talents.

 

Fins a l'obertura de la nova botiga, Gratacós obrirà una pop up store a Pau Claris 162 , per tal de continuar oferint els serveis als clients que ho necessitin. "És una notícia que ens omple de nostàlgia però alhora ens motiva perquè significa que seguim madurant com a empresa i que mantenim la capacitat d'adaptar-nos al mercat", ha declarat Juan Gratacós Casacuberta, conseller delegat i membre de la tercera generació.

 

Actualment Gratacós té 40 treballadors a la plantilla i seguirà comptant amb tots ells per poder mantenir la qualitat dels seus serveis i assolir els objectius que suposa el creixement de l'activitat empresarial.