Guillem Rodríguez, entre els 10 finalistes del prestigiós Festival de Moda de Hyères

Dissenyadors
26 març 2015 - 00:00

.
El dissenyador català Guillem Rodríguez acaba de sumar un nou èxit a la seva imparable carrera. Malgrat la seva joventut, aquest creador considerat un dels talents de major projecció sorgits del 080 Barcelona Fashion, on va debutar amb 21 anys, no deixa d’acumular premis i reconeixements, l’últim dels quals haver estat escollit com un dels deu finalistes del prestigiós Festival de Moda i Fotografia de Hyères que en la seva 30ª edició tindrà lloc del 23 al 27 d’abril. Una cita molt important dins de la indústria de la moda ja que d’aquest aparador han sorgit noms ara ja consolidats com Viktor&Rolf, Gaspard Yurkievich i Felipe Oliveira Baptista.

Amb Chanel com a firma convidada i Karl Lagerfeld com a director creatiu, el jurat d’aquesta edició estarà presidit per Virginie Viard, Creative Studio Director de Chanel, i comptarà amb personalitats tan influents com la Princesa de Hanover, Caroline de Maigret, l’arquitecta i dissenyadora India Mahdavi, l’actriu Anna Mouglalis, el periodista de moda Loïc Prigent, l’editora Carine Roitfeld, el músic Sébastien Tellier, el dissenyador Anthony Vaccarello, l’escultora Joana Vasconcelos i l’editor Olivier Zahm.
.
El jove dissenyador Guillem Rodríguez és l’únic finalista espanyol entre els 10 que aspiren al premi de moda –hi ha 10 finalistes més en la categoria de fotografia-. I veient la seva trajectòria no hi ha cap dubte que té moltes possibilitats d’endur-se’l. El creador barceloní va estudiar disseny de moda a l’escola BAU i ja amb la seva col·lecció titulada “Romantycs” es va alçar amb el premi ModaFAD al millor dissenyador el 2013. Aquell mateix any va presentar “Vulnerables” dins del marc del 080 Barcelona Fashion, una línia amb què va ser nombrat millor dissenyador jove d’Espanya en els Premis ANDE. Finalment, en la 14ª edició del 080 Barcelona Fashion es va endur un nou reconeixement: la Menció d’Honor del jurat per la seva col·lecció “Manifesto” per vestir els homes aquest estiu 2015. A l’abril se sabrà si suma una nova distinció a la seva fulgurant carrera tot i que, de moment, ja és tot un èxit haver estat seleccionat i poder formar part d’un certamen on van els grans popes de la indústria a la cerca de sàvia nova per a les grans firmes de moda.