Guillem Rodríguez, premi al millor dissenyador jove espanyol

Dissenyadors
10 abr. 2014 - 00:00
El dissenyador Guillem Rodríguez, premi MODAFAD 2013
El guanyador del Premi MODAFAD 2013, Guillem Rodríguez ha sumat una nova distinció que reconeix el seu treball en el món de la moda. La seva col·lecció “Vulnérable”, presentada al 080 Barcelona Fashion, ha convençut també el jurat dels XXVIII Premis Nacionals a la Moda per a Joves Dissenyadors que no ha dubtat en concedir-li la distinció com a millor talent de l’Estat Espanyol. La cita va tenir lloc el cap de setmana passat a Marbella, quan el jove dissenyador de 22 anys, va participar a l’esdeveniment amb una selecció de 6 looks dels 20 exhibits a la passarel·la catalana el passat gener.

 

Aquest nou premi, permetrà portar les seves creacions a la propera edició del saló internacional ‘Who’s Next’ de París, el que representa una nova oportunitat per donar a conèixer el talent d’aquest ex-alumne de l’Escola Superior de Disseny, BAU més enllà del territori català.
 

El dissenyador Guillem Rodríguez al 080 Barcelona Fashion del gener passat


Primera parada: Mèxic

Els nous dissenys de Guillem Rodríguez faran el salt internacional ara al maig amb la seva assistència al Congrés de Moda que tindrà lloc a la ciutat mexicana d’Aguascalientes UNIMODDA 2014. La passarel·la tindrà lloc del 5 al 11 de maig i esdevindrà un primer pas per exterioritzar el talent del dissenyador.

 

La col·lecció “Vulnérable” reflexiona sobre el paper del jove romàntic amb un gir avantguardista que el porta als nous temps. La nova proposta tardor-hivern 2014/2015 es concep a partir de siluetes lineals acompanyades per elements clàssics de sastreria, llanes i textures. Destaca el binomi blanc-negre, l’escala de grisos i pinzellades de blau marí com a colors predominants de la propera temporada.

 

Col·lecció 'Vulneráble'. Tardor-hivern 2014/2015