Isabel i Ruben Toledo desfilen al 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
15 gen. 2014 - 00:00
Miquel Rodríguez, gerent del CCAM presenta les novetats del 080 Barcelona Fashion

La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion suma desfilades i porta a Barcelona a Isabel i Ruben Toledo que desfilaran en exclusiva a la passarel·la catalana. La desfilada tindrà lloc el divendres 31 de gener durant la clausura de la setmana de la moda. Es tracta de la primera visita que fa aquesta prestigiosa parella de dissenyadors cubans a Catalunya.

 

El gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, ha presentat avui les principals novetats del certamen, que del 27 al 31 de gener, mostrarà les propostes per a la tardor-hivern 2014-2015 de més d’una trentena de firmes a la passarel·la que es durà a terme al Born Centre Cultural.

 

Per a Rodríguez, el 080 Barcelona Fashion és el resultat dels quatre eixos d’actuació del Govern en l’àmbit de la moda: formació, producció, creació i internacionalització,” i un element més del procés de reindustrialització i relocalització de la producció del tèxtil de Catalunya”.

 

El gerent del CCAM també ha volgut destacar l’atractiu del 080 Barcelona Fashion per a les empreses patrocinadores i firmes col·laboradores, que “malgrat la situació actual ha incrementat un 132% de les aportacions dineràries i un 48% de les no dineràries”, perquè segons Rodríguez, és un producte cada cop més atractiu i consolidat.”

 

34 desfilades de dissenyadors i marques

En aquesta tretzena edició, el 080 Barcelona Fashion manté novament l’aposta per una passarel·la en la qual hi participen un total de 34 desfilades de dissenyadors (emergents i consolidats) i marques catalanes consolidades de presència internacional, així com també d’empreses de l'Agrupació Catalana de Tèxtil i Moda (ACTM).

 

Per ordre alfabètic desfilen les següents firmes: Albéniz, Aldomartins, Bóboli, Brain&Beast, Celia Vela, Cóndor, Custo Barcelona, Desigual, Escorpion, Georgina Vendrell, Josep Abril, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Mango, Manuel Bolaño, Manuel Cruzcastillo, Martinez Lierah, Miriam Ponsa, Natalie Capell, Naulover, Selim de Somavilla, , Oscarleon, Sita Murt, Ssic and Paul, Slazenger, TCN, Torras, Txell Miras, Punto Blanco, Yerse i Zazo & Brull.

 

La influent dissenyadora cubana, Isabel Toledo, modista de Michelle Obama, desfilarà per primera vegada a Catalunya. L’acompanyarà el seu marit, Rubén Toledo amb qui comparteix professió i seran els encarregats de tancar la tretzena edició de la passarel·la catalana després de l’acte de lliurament del Premi 080 Barcelona Fashion. Els dissenyadors seran també impartiran una materclass adreçada als estudiants de disseny i moda.

 

Desfilada Yerse. Col·lecció primavera-estiu 2014

 

Patrocinadors i espònsors

La tretzena edició del 080 Barcelona Fashion compta amb la firma catalana de cerveses MORITZ com a patrocinador principal. També compta amb el suport de l’empresa d’automoció SEAT; l’empresa  de productes professionals de perruqueria REDKEN; les aigües de SOLAN DE CABRAS i cafès de LAVAZZA; LA ROCA VILLAGE; la firma de cosmètics SALERM; i el patrocini de MOVISTAR. També són firmes col·laboradores, la firma de maquillatge M•A•C; LE COQ SPORTIF;  i COCACOLA.

 

A continuació us mostrem un vídeo amb els moments més memorables de l’última edició del 080 Barcelona Fashion.