Isabel Toledo enlluerna al 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
31 gen. 2014 - 00:00
Desfilada Isabel Toledo

La prestigiosa dissenyadora Isabel Toledo ha presentat les seves creacions en el marc del 080 Barcelona Fashion i al costat de Rubén Toledo, el seu company sentimental i de professió, han impartit una masterclass amb la col·laboració de Charo Izquierdo, directora de la revista Grazzia España.

 

Masterclass TOLEDO & TOLEDO

La masterclass s'ha celebrat al Metrònom i ha consistit en una retrospectiva dels treballs de la parella des que van començar fins a l'actualitat. Tant la dissenyadora com el seu marit han animat a participar a tots els assistent , majoritàriament estudiants, aconseguint un ambient distès i relaxat.

 

Desfilada ISABEL TOLEDO

Isabel Toledo ha presentat una nova col·lecció que es mostra oculta entre una selecció de peces d'arxiu. Fidel a la seva idea que la moda és una experiència efímera que viu dins una geografia gràfica i atemporal, els vaivens de l'estil competeixen per l'atenció i brollen en mil detalls cada temporada creant noves siluetes. L'equació final de moda es compon de la suma de totes les parts, una acumulació de detalls recaptats per contribuir a la descripció del nou esperit femení.

 

Isabel Toledo ha estat definida com una dissenyadora de moda clàssica radical per les seves influències de la geometria , la simplicitat i alt nivell de couture de les seves confeccions. Nascuda a Cuba el 1960 , es va mudar molt jove a Nova Jersey on a l'institut va conèixer al seu actual marit i inseparable company de treball, el també cubà Rubén Toledo. Artista multidisciplinari, Rubén és alhora pintor, escultor, il·lustrador, cronista i crític de moda. Treballa des de l'escultura al dibuix, del disseny de maniquins al d'aparadors i ha creat enginyoses i incisives il·lustracions per a mitjans com The New Yorker, Vogue, Paper, Visionaire o The New York Times.

 

Isabel Toledo