Juanmabyelcuco en solitari

Dissenyadors
3 jun 2014 - 00:00
Juanmabyelcuco. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015

El dissenyador Juanma Granero, creador de la firma JuanmabyelCuco ha presentat la seva última col·lecció 'Ballindalloch' per la propera tardor-hivern 2014/2015 al seu estudi de Barcelona, en el marc del festival F&F, Fashion & Furniture Design Market.

 

La nova proposta per a homes i dones s'inspira a Escòcia, en un entorn fred i humit als afores de la ciutat de Glasgow. Aquest ambient es trasllada a través de teixits i estampats freds on preval la comoditat i la funcionalitat. Destaquen els petits detalls com les butxaques a l'alçada del pit i una reinterpretació del tartan, l'estampat característic de la zona. Una vintena de looks conformen la nova col·lecció per al proper hivern.

 

L’estil de Juanmabyelcuco es transmet a través d’un patronatge depurat amb forts contrastos estètics que aconsegueix a través del color i les diverses textures. La firma advoca per un estil de vestir natural, sport i amb detalls que marquen la diferència de l'usual. Una barreja de subtilitat i feminitat que no passa desapercebuda.

 

Juanmabyelcuco. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015