La col·lecció especial dels 50 anys de Yerse

Dissenyadors
21 maig 2014 - 00:00
La col·lecció especial dels 50 anys de Yerse

El 2014 és un any dolç per a Yerse. La marca sabadellenca celebra els 50 anys de trajectòria històrica al capdavant d’un negoci familiar que ha anat adaptant l’estratègia creativa i comercial als nous temps.

 

L’últim pas en aquest any de celebracions ha estat la creació d’una col·lecció especial (Special Edition AW 2014-2015) que resumeix l’esperit de la marca al llarg del mig segle de vida. La nova proposta reflexa l’essència de l’elegància sense renunciar al confort, característic de Yerse. Per això, les peces de roba són una versió deluxe de l’estil més casual de la marca. Pep Generó, actual gerent de la firma defineix la col·lecció “com el punt de partida d’una nova etapa on es repassa la llarga trajectòria empresarial sense perdre de vista les tendències actuals”. Un interessant exercici creatiu que ret homenatge al ‘savoir faire’ de Yerse d’acord amb les noves exigències del mercat.

 

En la nova col·lecció juguen un paper especial les siluetes rectes de talls minimalistes que fusionen els codis femenins-masculins, la contraposició de teixits i textures, i les subtils transparències. També s’introdueixen detalls brillants aconseguits amb lluentons incrustats en diverses peces de roba com shorts, camises o jerseis. Aquests elements aporten un caire més sofisticat a la col·lecció d’esperit festiu i alhora urbà. Pel que fa els colors, predomina una gama monocromàtica protagonitzada pel blau cobalt, el vermell rosella i el negre. La dissenyadora de Yerse, Anna Calsina assegura “que és una proposta chic i elaborada amb peces versàtils que són aptes per a qualsevol ocasió”. Yerse també ha dissenyat sabates de tipus oxford i bosses de mà per complementar els looks de la nova proposta.

 

La col·lecció especial del 50 aniversari de Yerse estarà a la venta aquesta tardor a totes les botigues i punts de venda de la marca.