La festa internacional de Desigual

Dissenyadors
2 abr. 2014 - 00:00
Col·lecció 'For Everybody' de Desigual

Desigual torna a sorprendre amb una de les seves singulars estratègies de presentació de les noves col·leccions de manera que motivin i sorprenguin al seu públic. Aquesta vegada, la colorista firma ha preparat un esdeveniment molt especial a nivell internacional.

 

Així, durant els propers dies 4 i 5 d'abril, tindrà lloc a totes les botigues del món, una festa de presentació simultània de la nova col·lecció primavera-estiu 2014 titulada 'For Everybody’ i que farà partícips a tots els seguidors de la marca.
 

La celebració consistirà en una jornada carregada de sorpreses per encomanar els valors de la firma com l'optimisme, l'amor i la diversió. Així, durant el transcurs de la festa, Desigual oferirà un 25% de descompte (acció Friends & Family) en totes les peces de la nova col·lecció. També hi haurà còctels de benvinguda i pica -pica amenitzats amb música ballable per treure el costat més espontani dels assistents.
 

Desfilada Desigual. Primavera-estiu 2014
 

La col·lecció 'For Everybody', presentada al 080 Barcelona Fashion l'estiu passat, és una proposta que respira emocions i està pensada per a persones interessants, divertides, insolents... que busquen alguna cosa diferent i el troben a Desigual. Estampats florejats, fantasies geomètriques inspirades en els anys 60, motius amb sabor tropical i peces que segueixen la tendència black-white en blocs, són els principals trets de la nova proposta primavera-estiu 2014.