LA GENERALITAT OBRE LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA 22ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
3 abr. 2018 - 00:00

La 22ª edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 25 al 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, seu de la passarel·la catalana a les darreres edicions. Avui la Generalitat de Catalunya obre el període d’inscripcions per participar-hi, oferint la possibilitat a marques i dissenyadors de Catalunya de presentar les seves col·leccions en aquest escenari que transforma la ciutat de Barcelona en la capital de la moda i les últimes tendències.
.
La Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, organitza el certamen 080 Barcelona Fashion amb l’objectiu de convertir Catalunya en un referent en la generació i projecció del disseny fet a casa nostra. Una missió que continua el llegat de la moda catalana vinculat a la indústria tèxtil, que ha contribuït històricament al desenvolupament de Catalunya. Actualment el foment de la moda i el disseny són elements dinamitzadors per a la creació de riquesa. D’aquí la importància d’organitzar un esdeveniment com la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
.
La convocatòria per participar a la 22ª edició es dirigeix a creadors emergents, dissenyadors i empreses de moda (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’estat espanyol), dissenyadors i empreses de moda internacionals i, com a convidades, empreses de moda consolidades amb establiment operatiu a Catalunya, que hagin desfilat en passarel·les de referència nacional o internacional. A més, el CCAM pot convidar a dissenyadors i firmes que destaquin per mèrits especials i comparteixin la filosofia de la passarel·la.
.
Les sol·licituds es poden presentar via telemàtica a través del Canal Empresa fins al 19 d’abril. El formulari d’inscripció es pot trobar al web de Canal Empresa,  en aquest mateix web del 080 Barcelona Fashion, al site del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i al d’Empresa i Coneixement.
.
Un comitè d’experts -presidit pel gerent del CCAM- seleccionarà els participants entre totes les sol·licituds presentades a partir de criterios com la creativitat de la col·lecció, la innovació, el potencial de generació de negoci, entre d’altres. Els seleccionats que participin a la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion poden optar a dos premis: El premi Nacional al Disseny Emergent dotat amb 15.000 euros i amb la possibilitat de participar de forma gratuïta a la propera edició del certamen i el premi Nacional a la Millor Col·lecció que també permet tornar a desfilar de manera gratuïta.