LA MODA BANY, PROTAGONISTA DE L’ÚLTIMA JORNADA DE LA 24ª EDICIÓ DE LA PASSAREL·LA 080

Dissenyadors
28 jun 2019 - 00:00

En la darrera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion d’aquest estiu, l’acció s’ha traslladat avui al Port Marina Vela per acollir cinc propostes de moda bany al costat de mar. Per últim, la mítica firma Custo Barcelona ha tancat amb la seva desfilada quatre dies de molta moda de forma espectacular i donarà pas al lliurament de premis d’aquesta 24ª edició i a la posterior festa de cloenda.
 
Como un Pez en el Agua ha estat la firma que ha inaugurat la passarel·la 080 Barcelona Beach habilitada a aquesta nova localització del Port Marina Vela. “Chic to beach” és la seva proposta de moda bany, inspirada en una festa a la platja, amb convidades molt estiloses, que llueixen bikinis, trikinis i banyadors d’última tendència, amb volants, delicats estampats, colors suaus i realitzats en cotó.
 

 
Ha seguit Guillermina Baeza per presentar “The past is not gone”, una col·lecció de moda bany amb què torna a demostrar el seu lema “el bany i la llenceria no són simples accessoris”. En aquesta ocasió, l’emblemàtica firma s’inspira en els anys 90, a vegades de forma literal, estampant fotografies icòniques de top models de l’època en alguns dels looks vistos sobre la passarel·la. Línies simples, escots rodons, asimetries, teixits iridescents i la incorporació del logo de la marca són algunes picades d’ullet a aquesta dècada prodigiosa de la història de la moda que aquí es versiona a través d’una paleta de colors que va del groc al lila, passant pel turquesa, per acabar amb el binomi blanc i negre.
 
La primera a desfilar a la tarda ha estat la firma debutant a la 080 All Sisters, coneguda al sector de la moda bany per treballar amb materials sostenibles i dirigir-se a una dona actual i activa que s’ha concretat sobre la passarel·la en models de diferents talles i siluetes. El blanc i el negre són els dos únics colors de la proposta més sostenible d’All Sisters que, sota el nom de “Responsible Swimwear”, presenta dissenys de bany ecològics amb teixits d’alta qualitat. Són dissenys multifuncionals, elegants i sexys que respecten el cos femení i resulten còmodes i moderns alhora, tot combinant una inspiració surfera amb un estil contemporani.
 

 
Després ha estat el torn de la també nouvinguda Laura Vecino que ha presentat a la 080 Barcelona Beach la seva primera col·lecció de moda bany. La dissenyadora també aposta per la sostenibilitat a través de l’ús de teixits ecològics premium en un dissenys de línia simple que ressalten la silueta femenina i resulten tan sofisticats com afavoridors. A més, la desfilada també ha servit per presentar la seva línia de moda infantil i ha comptat amb la col·laboració de l’artista Teresa de la Pisa amb les seves polseres, les sedes firmades per Natalia Lumbreras i el calçat de Batana.
 
La darrera firma de moda bany d’aquesta 24ª edició també s’estrenava a la passarel·la del Port Marina Vela. La firma catalana All That She Loves ha portat a la 080 Barcelona Beach la seva col·lecció “Kraft & Dye 2.0”, inspirada en la Costa Brava i les onades del mar. El tie dye és, sens dubte, el protagonista d’aquesta proposta, i també de la marca, ja que representa de la millor manera la unió de les ones, el vent, l’aigua, el raigs de sol i la sorra. Una tendència d’aquest estiu 2019 que seguirà el vinent segons All That She Loves i que la marca aplica en dissenys de cotó i canalé orgànic que juguen amb el mix & match i la superposició de peces.