La moda catalana es promociona a Colòmbia

Dissenyadors
22 oct. 2013 - 00:00
Desfilada Yerse. Col·lecció primavera-estiu 2014

La marca 080 Barcelona Fashion és l’eina promocional de la moda catalana a Colòmbia. És per això que aquesta setmana, 14 empreses del sector tèxtil-moda participen en la missió empresarial i institucional de la Generalitat per afavorir intercanvis comercials entre ambdós territoris i donar a conèixer el potencial de Catalunya en els àmbits del disseny i la producció tèxtil.

 

Les empreses participants visitaran les ciutats de Bogotà y Medellín on realitzaran contactes comercials i participaran en seminaris professionals de la mà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i del Clúster Textil-Moda de Catalunya.

 

L’acte més vistós es desenvoluparà el proper dimecres 23 d’octubre al Jardí Botànic de Medellín amb una desfilada conjunta de 7 firmes catalanes que s’emparen dins la marca 080 Barcelona Fashion en aquesta iniciativa de promoció de la moda catalana al país llatinoamericà. Cecilia de Rafael, Naulover, Roidal, TCN, Tuset&Riera, Veneno en la Piel i Yerse mostraran les noves col·leccions per a la primavera-estiu 2014.

 

Paralelament a les desfilades, el Jardí Botànic també acollirà un showroom professional d’empreses del Clúster Tèxtil Moda de Catalunya que presentaran una selecció de productes de les firmes de moda infantil Bóboli i Cóndor, i de les marques Cris Zarel, Diktons, Escorpion, Messcalino i Smash.

 

Desfilada TCN. Col·lecció primavera-estiu 2014