La moda catalana s’exhibeix a Manhattan

Dissenyadors
2 set. 2013 - 00:00
Desfilada Desigual. 12a edició 080 Barcelona Fashion

Nova York es convertirà, una edició més, en el millor aparador de les firmes de moda catalanes que busquen noves oportunitats de negoci i consolidar la seva projecció internacional.

 

Fa tot just un mes, Desigual confirmava el seu debut a la Setmana de la Moda de Nova York coincidint així amb Custo Barcelona que, des de 1997, ja porta un llarg recorregut desfilant a la Gran Poma. Les dues firmes, que presenten tradicionalment les seves col·leccions al 080 Barcelona Fashion, aniran alternant les desfilades entre Barcelona (estrenes en primícia) i la Nova York.

 

Desigual i Custo Barcelona no seran les úniques firmes catalanes amb presència a Manhattan. També s'exhibirà de nou el talent del dissenyador barceloní Josep Font, director creatiu DelPozo. La marca espanyola repetirà l'experiència després del seu exitós debut en la passada edició de febrer. Més enllà de l'àmbit català també participa per primera vegada la renovada firma Pedro del Hierro que compta amb la dissenyadora Carmen March al capdavant de la marca.

 

La Setmana de la Moda de Nova York és una cita bianual del sector i en aquesta ocasió se celebrarà del 5 al 12 de setembre a Lincoln Center on es presentaran les col·leccions de la temporada primavera-estiu 2014. La passarel·la novaiorquesa és una de les trobades del sector més rellevants i un aparador de la millor moda internacional.

 

Photocall Custo Barcelona. 12a edició 080 Barcelona Fashion