La nova seu mundial de Desigual

Dissenyadors
13 jun 2013 - 00:00
La nova seu de Desigual a Barcelona
Desigual estrena avui la nova seu mundial a Barcelona. Es tracta d'un edifici de 24.400 metres quadrats dissenyat per l'arquitecte Ricardo Bofill i ubicat al passeig Mare Nostrum, davant l'Hotel Vela (W) on treballaran 1.000 persones. La nova seu corporativa de Desigual està distribuïda en sis plantes d'espais oberts i diàfans i compta amb una botiga de la marca a la planta baixa. L'edifici recent inaugurat substituirà els altres dos que fins ara albergaven l'estructura corporativa de la companyia catalana de moda, situats al carrer Casp (centre de disseny) i Bruc de Barcelona.

 

L'acte oficial d'inauguració ha comptat amb la presència d'Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per Thomas Meyer, fundador i president de Desigual i l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

 

Actualment la multinacional catalana compta amb una plantilla de més de 3.500 persones i està operativa a un centenar de països amb prop de 300 marques pròpies al món. Desigual també està present en més de 7.000 establiments multimarca i 1.800 corners en grans magatzems.