L'amor de Desigual tanca la segona jornada del 080

Dissenyadors
29 gen. 2013 - 00:00
L'amor de Desigual tanca la segona jornada del 080

La col·lecció "We love" de Desigual ha estat l'encarregada de concloure aquesta nit la segona jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. La firma catalana ha presentat una declaració d'amor cap a la dona i a la feminitat amb una proposta plena de color amb peces confortables i de disseny.

 

11a edició 080 Barcelona Fashion- Desfilada Desigual

 

Sud, Justicia Ruano, Brain & Beast, TCN, Manuel Bolaño, Josep Abril i Celia Vela
 

L'encarregada d'obrir la segona jornada de desfilades ha estat la dissenyadora Laura Figueras amb la seva marca Sur. Sota el títol "Okinawa", els seus dissenys han agafat com a font d'inspiració el sud del Japó i la màgia de les fotografies de Tim Walker. En la seva col·lecció, Sur ha introduït les pells, per enriquir les peces i accentuar el luxe enfocat a una dona moderna.
 

Per la seva banda, la dissenyadora Justicia Ruano ha presentat una col·lecció que un cop més pren com a leitmotiv la contraposició d'idees, en aquest cas el neo-futurisme i l'opulència, que posen nom a la seva proposta creativa. Es tracta d'uns dissenys depurats de línies suaus i ricament ornamentats, que fan somiar en l'elegància d'altres èpoques.
 

Sota el títol "Décalogue. Part V", els creadors Ángel Vilda, César Olivar i Verònica Raposo, han presentat la col·lecció de Brain & Beast. Les seves peces es plantegen com jocs, endevinalles, jeroglífics d'aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques en les quals el color i la matèria formen part d'uns codis on res és aleatori. Amb un joc enginyós de paraules, el títol de la col·lecció recull el '"E.xitant, el R.ecargolat, l'O. Bscur, el T.emptador, l'I. Nversemblant, i el C.hic", que conformen la paraula EROTIC.
 


11a edició 080 Barcelona Fashion- Desfilada TCN
 

La firma TCN ha tancat la sessió del matí, amb una proposta per a la tardor-hivern 2013-2014 que torna als orígens de la marca pel que fa la recerca de l'essència. La creadora Totón Comella ha presentat una col·lecció on en el colorit de les peces destaquen els tons forts sobre una base cromàtica de gris, xocolata i blau marí.
 

El dissenyador Manuel Bolaño ha reobert aquesta tarda la passarel·la per presentar la seva última proposta: "Rêves d'un voyage". El creador s'ha inspirat en aquesta ocasió en un "viatge glacial al color d'un dia trist, a una petita edat de gel, on no se sent res, on el fred és l'únic consol "per presentar les seves propostes per a home i dona tardor - hivern 2013 -2014.
 

També en el marc de la passarel·la 080, Josep Abril ha presentat la seva nova col·lecció "AW # 2013/14N32- Redemption, de les cendres neix el que és nou", la proposta del dissenyador per a la temporada. Fidel al seu estil, el creador concep per a la tardor - hivern 2013-2014 un home futurista i alhora romàntic, apostant pels teixits nobles, pel gris en totes les seves versions, pel blau plom i la camisa - túnica com peces fetitxe.
 

Per la seva banda, la dissenyadora Celia Vela ha descobert "Milfulls", un títol bastant descriptiu per a una col·lecció que aposta clarament per la superposició de peces que envolten la figura femenina -i també la masculina- amb capes de roba amb diversitat de teixits i textures, amb el segell delicat i romàntic de la creadora.
 

Avui és el torn de les desfilades de Katarina Grey, Jan Iú Més for Punto Blanco, Who, Miriam Ponsa, Alexis Reyna, Zazo & Brull, Juan Pedro López, Schipper /Arques i Custo Barcelona.