LES MILLORS TENDÈNCIES DE MODA TARDOR 2017 VISTES A LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
17 oct. 2017 - 08:25

La passarel·la 080 Barcelona Fashion pot presumir de donar cabuda a una gran varietat d’estils i propostes a cada edició. Però, malgrat l’heterogeneitat dels nostres dissenyadors i marques, hi ha unes tendències que s’imposen cada temporada. Aquesta tardor 2017 una de les destacades en moda dona és el vestit pantaló i el look d’oficina, convertint al blazer a quadres en una de les peces clau de la temporada. Naulover, Antonio Miro i Wom and Now són algunes de les marques que aposten per aquest estil, que es declina en un dels colors de la tardor segons Pantone, el gris, així com en marrons i negre.


 
Un altre dels colors de la tardor és el Blau Peony, un blau fosc, que els dissenyadors opten per barrejar amb negre. L’abans prohibida combinació de blau i negre ara és tendència com defensen Lebor Gabala, Txell Miras i Custo Barcelona, entre d’altres.


 
Davant d’aquest vestir sobri, els dissenyadors de la passarel·la 080 Barcelona Fashion també aposten pels  teixits brillants per donar alegria a la tardor. Lamé, lluentons, sedes brilants i teixits metal·litzats es van veure a les col·leccions de Lola Casademunt, Escorpion, Pilar del Campo, Aldomartins i Maria Roch, sent el plata un dels colors preferits dels creadors per fer brillar la dona.
 

Quant als complements, aquesta és una temporada de barrets. D’Aubergin a Daniel Rosa, molts dissenyadors opten per cobrir el cap de la dona. La boina és l’estil que més es va veure sobre la passarel·la 080 Barcelona Fashion gràcies a les desfilades de Wom and Now, Yerse i CND by Cóndor, ja que les nenes del 080 Barcelona Fashion també segueixen les últimes tendències.
 

Si ens fixem en la moda mascuina, la tendència de dur els pantalons de vestit amples segueix d’actualitat i es maximitza amb l’ús de pinces i plecs. Ho vam vaure a les col·leccions de noms tan dispars com Miquel Suay, Antonio Miro, Josep Abril i Macson, convidat a la passada 20.ª edició dins de la programació especial de les 080 Barcelona Fashion Nights.
 

Tanquem les tendències d’aquesta tardor 2017 vistes a la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb una tendència cromàtica en moda home: taronja. Va ser un dels colors clau per a Blame Label, junt amb negre, blanc i gris; mentre que en un estil totalment diferent, també aposten pel taronja Macson, Pablo Erroz i Torras, introduint pinzellades d’aquest color energètic i optimista per donar vida a l’armari d’hivern.