LES TENDÈNCIES 080 BARCELONA FASHION A LA PRIMAVERA 2018

Dissenyadors
8 abr. 2018 - 00:00

A cada nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, els dissenyadors i marques participants ens mostren les tendències de la nova temporada. Aquesta primavera 2018 en moda dona hi ha vàries tendències destacades com la cintura amb un nus, que substitueix opcions més rígides i encorsetades. És una tendència que lliga amb l’aposta de les marques i dissenyadors catalans i internacionals per una silueta fluïda i relaxada, com vam veure a les desfilades d’Escorpion Studio Barcelona, Custo Barcelona i Naulover, entre d’altres.
.

 
Una altra tendència que crida l’atenció són els serrells, que aquesta primavera abandonen l’aire més rock per presentar-se dramàtics i exuberants, en looks impactants. A la passarel·la 080 Barcelona Fashion els vam veure chic i urbans de la mà d’Antonio Miro, joves amb un punt excèntric a Mietis, sexys amb Custo Barcelona i més poderosos a Elena Estaun.
. 

.
Els teixits brillants són una altra tendència dominant en moda dona aquesta primavera 2018 segons molts dissenyadors i marques de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Van ser molts els que van introduir reflexos i lluentons als seus looks: des de Brain & Beast, combinant-los amb peces atemporals com una camisa oxford, fins a Antonio Miro als seus looks més festius, fent funcionar la malla daurada amb uns microshorts brodats en 3D. Ze Garcia, Sweet Matitos i Pablo Erroz són altres noms de la passarel·la catalana que van apostar per els looks brillants a les seves col·leccions de primavera-estiu 2018.
.

.
Quant a colors, a més dels tons sorbet per a l’estiu 2018, aquesta temporada domina el groc. Loa by Lidia Aguilera, Custo Barcelona i Naulover el presenten en looks monocolor, mentre que altres creadors i marques com Pilar del Campo i Sweet Matitos el combinen amb altres colors per donar una nota d’alegria als seus estilismes.
.

Si parlem de complements per a la dona, aquesta primavera 2018 es porten les arracades XXL, una tendència no apta per a discretes que ha anat creixent amb el pas de les temporades i que té Pablo Erroz com un dels seus majors impulsors a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
.

En moda home, són tendència les ratlles verticals, ja sigui a vestits lleugerament oversize com a camises i pantalons per separat en looks que aposten pel mix&match. Torras, Colmillo de Morsa i Miquel Suay van vestir els seus models a ratlles sobre la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
 

.
Acabem el repàs amb el color de tendència per a l’home aquesta primavera 2018: el blanc. Van ser varis els creadors i firmes que van apostar pel total look blanc masculí com Antonio Miro en una de les seves sortides més espectaculars, així com Daniel Rosa, Torras, Amoramargo i Miquel Suay.
.