LES TENDÈNCIES 080 BARCELONA FASHION PER A L’ESTIU 2018

Dissenyadors
11 jul. 2018 - 00:00

La 22ª edició del 080 Barcelona Fashion va celebrar l’arribada de l’estiu avançant les propostes per a la propera temporada primavera-estiu 2019. Ara, fem un repàs a les tendències vistes a la passarel·la 080 per a aquest estiu 2018, que complementen les de la passada primavera. Una tendència dominant són els colors sorbet, tons frescos i afavoridors amb el bronzejat, que van presentar en les seves col·leccions firmes tan diferents com Naulover, Oscarleon, Ze García, Guillermina Baeza i Colmillo de Morsa.
.

. 
Una altra aposta per vestir la dona aquest estiu s’inspira en el mar i el look esportiu. La xarxa està de moda, com van demostrar des de Krizia Robustella en la seva alegre col·lecció fins a Elena Estaun, Custo Barcelona, Punto Blanco i Miriam Ponsa. Una tendència que va de la mà de les superposicions per insinuar amb el màxim estil.
. 

. 
El minimalisme torna aquest estiu amb dissenys de línia simple i depurada que actualitzen els codis dels noranta per al públic millennial. Amt, Oscarleon i Naulover són els màxims exponents d’aquesta corrent que aposta per la senzillesa i els looks monocolor.
. 

. 
Quant a estampats, els motius hawaians són tendència aquest estiu 2018. A la passarel·la 080 Barceona Fashion ho vam veure tant en moda dona, com va mostrar Wom&Now i Pablo Erroz, com en moda home. De fet, per a home, les camises hawaianes són una de les peces clau d’aquest estiu. ES Collection i Punto Blanco ho van demostrar a la passada 20ª edició de la passarel·la 080.. 
. 

. 
Seguint amb moda home, una altra tendència d’aquest estiu són els shorts ben curts. Ja no es tracta de bermudes, sinó de pantalons curts uns pams per sobre el genoll per enfrontar-se millor a les altes temperatures.
.  

.  
ES CollectionAntonio Miro Pablo Erroz vesteixen l’home amb shorts curts, demostrant la versatilitat d’aquesta peça agosarada que tant es pot combinar amb una bona jaqueta de pell com amb un total look tropical.