L’home Zazo&Brull

Dissenyadors
19 maig 2014 - 00:00
L'home Zazo&Brull. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015

La nova línea masculina de Zazo&Brull no és flor d’un dia ni tampoc un experiment d’una col·lecció puntual. La marca, capitanejada pels dissenyadors Xavier Zazo i Clara Brull va sorprendre la passada edició del 080 Barcelona Fashion amb una col·lecció dedicada a l’home, fins ara inèdita en els dissenys del segell català. La proposta va agradar i els creadors han anunciat que tindrà continuïtat. De fet, Zazo&Brull està buscant nous punts de venda per comercialitzar-la juntament amb una nova línea més bàsica de fons d’armari.

 

“És un projecte que feia molt de temps que ens venia de gust fer però per una qüestió de temps ho anàvem posposant”, assegura la dissenyadora Clara Brull. Precisament, “el mercat masculí està menys col·lapsat i es poden obrir nous ventalls creatius i explorar altres possibilitats comercials”, destaca.

 

L’home Zazo&Brull és elegant, discret i té criteri. No li agraden ni les exageracions ni les estridències i sap què portar en tot moment sense complexes. “La inspiració és la mateixa que la de la dona. Partim del mateix concepte i desenvolupem un home masculí i una dona femenina”, aclareix la dissenyadora.

 

Zazo&Brull està enllestint els dissenys de la propera col·lecció primavera-estiu 2015. Tot i no donar detalls, el que sí està clar “és que l’home tornarà a tenir un paper destacat en la nova proposta”, conclou Clara Brull. Aviat es desvetllaran els secrets.