Mango obre el calendari de la dotzena edició del 080

Dissenyadors
9 jul. 2013 - 00:00
Desfilada Mango. 12a edició 080 Barcelona Fashion
La firma catalana Mango ha donat l'inici al certamen que acollirà les propostes per a la temporada primavera-estiu 2014 d'una trentena de dissenyadors i marques. L'ha presentat la seva nova col·lecció "Rock It Up" per a la nova temporada, amb clara inspiració roquera i amb el negre com a protagonista. Pel dia, Mango proposa peces tradicionals del vestuari masculí com la ratlla diplomàtica, la silueta oversized i la superposició de capes.

 

La dissenyadora Krizia Robustella s'obrirà al matí la primera jornada de desfilades, seguida de la disenyadora Maite Albéniz, que debuta a la passarel·la 080 amb la seva marca de roba d'home, i la passarel·la conjunta Who/Sur, de la dissenyadora Laia Roca i Laura Figueras. A les 4 de la tarda, presentaran les seves propostes Manuel Bolaño, el tàndem de creadors Zazo&Brull i Brain&Beast. La firma Desigual serà l'encarregada de tancar la segona jornada del 080 Barcelona Fashion

 

Una edició més, el 080 TV Channel, emetrà per internet a través de la web una programació contínua que es complementarà amb la retransmissió en directe de totes les desfilades.

 

Desfilada Mango. 12a edició 080 Barcelona Fashion