“MILLENNIAL COUTURE” DE ZE GARCÍA INAUGURA LA PASSAREL·LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
29 gen. 2018 - 00:00

La col·lecció “Millennial Couture” del dissenyador Ze García ha inaugurat aquest vespre la 21ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion que té lloc al Recinte Modernista de Sant Pau fins divendres 2 de febrer. Durant tota la setmana, la passarel·la acollirà les desfilades d’un total de 32 dissenyadors i marques de moda amb col·leccions tant ready to buy per a la primavera-estiu 2018 com per a la propera temporada de tardro-hivern 2018-19.
 
La desfilada inaugural ha comptat amb les 13 influencers i bloggers més destacades del panorama estatal que han pujat a la passarel·la com models d’excepció al costat de cares habituals de la passarel·la catalana com Rocío Crusset, Mayka Merino, Marina Pérez i Joana Sanz, encarregada d’obrir la desfilada. Les influencers Dulceida (Aída Domènech), Jessica Goicoechea, Marta Lozano, Laura Escanes, Marta Riumbau, Michelle Salas, Inés Arroyo, Patry Jordán, Gigi Vives, Ángela Rozas, Nina Urgell, Carla Hinojosa i Maria Pombo arrastren, en conjunt, més de 9 milions de seguidors a les seves xarxes socials.
.

.
El jove dissenyador Ze García les ha vestit de blanc –amb Jessica Goicochea tancant la desfilada co la núvia de la col·lecció-, amb reflexes brillants, amb dissenys personalitzats a la mida de cada una d’elles, ja que aquesta col·lecció pretén reinterpretar la tradició de l’alta costura per al públic millennial. Sobre la passarel·la, dissenys sexys i sofisticats executats en teixits clàssics d’inicis del segle XX com homenatge a la tradició de costura. Organza, crepe, llana, gasa i seda vesteixen siluetes molt femenines en espectaculars vestits de festa que enalteixen les corbes de la dona.
 
Demà a les 11 h continua l’activitat a la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb Jnorig i el debutant Mans Concept Menswear. A més, a les 12 h s’inaugura el 080 Barcelona Fashion Showroom, la fira comercial impulsada pel 080 i el Clúster Català de la Moda. Segueix tota l’actualitat de la passarel·la catalana a les xarxes socials a través del hashtag #080bcnfashion. Aquesta nova cita amb la millor moda catalana acaba de començar!