Miriam Ponsa guanya el premi a la Millor Col·lecció

Dissenyadors
31 gen. 2013 - 00:00
Miriam Ponsa guanya el premi a la Millor Col·lecció

Miriam Ponsa s'ha proclamat la guanyadora del Premi "La Roca Village 080 Barcelona Fashion" a la Millor Col·lecció de l'onzena edició del certamen que s'ha clausurat aquesta tarda a l'edifici DHUB Barcelona a la plaça de les Glòries. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig ha atorgat el guardó a la dissenyadora manresana per la proposta "Transhumància" que es premia amb aquest reconeixement dotat amb 20.000 euros. "Ens ha semblat que la col·lecció de Miriam Ponsa uneix creativitat i comercialitat, està molt ben elaborada i té molta projecció a l'exterior" argumentava Luís Juste de Nin, president del jurat.
 

Per la seva banda, la dissenyadora Marta Ortí ha estat la guanyadora del 080 Design Contest, el premi convocat per la Generalitat entre les escoles de disseny que escull la millor proposta de marxandatge que es comercialitzarà a la propera edició de la passarel·la. Es tracta d’ "Origami", un coll de vestir realitzat mitjançant la tècnica de papiroflèxia que ha rebut el suport del jurat. Luís Juste de Nin també ha concedit tres mencions especials a les dissenyadores Míriam Ferré, Sílvia Sànchez i Mireia Playà.
 

L'acte ha comptat amb la presència del conseller Felip Puig, el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Miquel Rodríguez, i de la business director de La Roca Village, Elena Foguet. La presentadora ha estat Helena García Melero.
 

Al tancament també han participat els dissenyadors Martinez Leirah, guanyadors del Premi a la Millor Col·lecció de l'edició anterior. El tàndem de creadors format per Daniel Leirah i Arturo Martínez ha presentat "Hearst", la seva proposta per a la tardor-hivern 2013-2014.

 

 

Homenatge a Andrés Sardà amb la dansa d'Àngel Corella

 

11a edició 080 Barcelona Fashion- Desfilada Andrés Sarda.

 

L'última tarda del 080 també ha rendit homenatge al dissenyador català, Andrés Sardà, creador d'una de les marques líders en llenceria femenina amb una trajectòria de 50 anys al capdavant de la signatura. En l'acte, previ als premis, van desfilar 8 models del prestigiós creador. Encaix, pedreria, plomes, mantellines en peces de color negre, indi i rosa pal. La cirereta final ha estat per a un impressionant vestit de núvia que evidenciava una vegada més, el talent d'Andrés Sardà. Finalment, el ballarí Àngel Corella ha regalat als assistents un nou moment màgic amb una performance que tancava l'homenatge al cèlebre dissenyador.