Miriam Ponsa obre la seva tercera botiga pròpia

Dissenyadors
30 set. 2014 - 00:00
Campanya gràfica de la col·lecció 'Sherpa' de Miriam Ponsa. Tardor hivern 2014/2015

La guanyadora de la passada edició del 080 Barcelona Fashion, Miriam Ponsa ha apostat per Girona per ubicar la tercera botiga pròpia de la marca (després de Barcelona i Manresa). Situada al carrer Ballesteries 38, el nou espai respirarà l’univers creatiu de la dissenyadora mantenint el compromís amb l’autenticitat, l’artesania t i la producció de proximitat.

 

L’obertura de la nova botiga a Girona no ha estat casual. Per Ponsa, “el carisma del barri antic de la ciutat és irresistible, s’hi respira història i alhora contemporaneïtat, una barreja molt interessant a nivell creatiu”. La dissenyadora manresana aprofitarà la inauguració, prevista pel proper divendres, per presentar la nova col·lecció tardor-hivern 2015 anomenada ‘Sherpa’. La proposta representa  un homenatge als portadors i guies de muntanya de l’Himàlaia que s’inspira en el seu esforç, tenacitat i companyonia en condicions extremes.

 

Miriam Ponsa s’ha convertit en una dissenyadora de referència de la moda catalana avalada per nombrosos reconeixements. La darrera proposta, ‘Dones Mula  va ser escollida la millor col·lecció primavera-estiu pel jurat internacional del  080 Barcelona Fashion. El quart guardó que rep de la passarel·la catalana.