Moda catalana a la Fira Who’s Next de París

Dissenyadors
23 gen. 2015 - 00:00

Les fires de moda són un canal de distribució fantàstic per a marques i dissenyadors, un complement a les desfilades amb què arribar a nous compradors i segments de mercat. A Europa, la fira professional parisenca de roba Who’s Next és un referent de la Mediterrània per la seva visió innovadora i aposta per joves talents, que enguany compleix el seu 20è aniversari amb canvis importants com la seva unió amb la fira d’accessoris Première Classe. Ambdues cites coincideixen, doncs, des d’avui 23 fins al dilluns 26 a Paris Porte de Versailles per ensenyar als compradors totes les propostes i tendències per a la propera temporada Tardor-Hivern 2015-16.

 

En aquesta 20a edició s’ha modificat la segmentació de la fira i reduït el nombre de participants per, segons expliquen des de l’organització, assegurar la màxima qualitat de tota l’oferta present. Entre les més de 1000 marques de prêt-à-porter femení que s’hi donen cita no falten noms catalans destacats, alguns ja clàssics d’aquesta fira líder a Europa que atrau 55.000 visitants, un 40% dels quals de perfil internacional.

 

Algunes de les marques catalanes que hi han acudit en aquesta ocasió són Sita Murt, Aldo Martins, Justicia Ruano, Menchén Tomàs, Rita Row, Naulover i Yerse, que tindran el seu estand  a la fira per, pocs dies més tard, mostrar les seves col·leccions a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion.

 

Per la seva banda, la fira Première Classe destinada a accessoris, també acull destacats noms de l’escena catalana com Chie Mihara en calçat i Beatriz Furest en bosses de mà. La novetat de celebrar ambdues fires alhora promet un augment del volum de visitants i de negoci, així com d’activitats durant els 4 dies que dura l’esdeveniment. Des de desfilades fins a espectacles i debats de tendències, els visitants que s’apropin a Porte de Versailles a París aquest cap de setmana podran endinsar-se en la millor moda urbana i prêt-à-porter d’Europa des de diferents perspectives.