Moda emergent a Pedralbes Centre

Dissenyadors
4 jun 2014 - 00:00
La desfilada de moda de l'Escola Superior de Disseny ESDi
Sota el títol “Barcelona en mitja hora”, l’Escola Superior de Disseny ESDi ha organitzat, un any més, la seva tradicional desfilada a Pedralbes Centre. Es tracta d’una cita anual que mostra les creacions realitzades pels alumnes de 1r curs del Grau Oficial Universitari en Disseny en l’Itinerari de Moda. En aquesta ocasió, els estudiants s’han inspirat en edificis emblemàtics de Barcelona per donar forma a les seves creacions.

 

La desfilada de futurs dissenyadors forma part d’un projecte universitari on els alumnes han d’aprendre a gestionar i planificar els diferents ingredients que conformen una desfilada real: l’escenografia, la gràfica, la recerca dels patrocinadors, els estilismes... Aquesta iniciativa vol donar una oportunitat als talents emergents a mostrar la seva creativitat en un escenari i condicions reals sota l’atenta mirada del públic assistent.

 

Paral·lelament a la desfilada, enguany també s’ha organitzat un mercat de productes amb peces creades pels alumnes i exalumnes del centre. L’ESDimarket vol potenciar el disseny emergent i connectar així, el món acadèmic amb el professional.

 

Els dos esdeveniments tindran lloc el proper dijous 5 de juny al centre comercial Pedralbes Centre i l’entrada és gratuïta.

 

La desfilada de moda de l'Escola Superior de Disseny ESDi